Open Dag

Vrijdag 19 januari 2024 - 15.00 - 20.30

Leuk dat je komt kijken of het Murmellius Gymnasium bij jou past. Op deze dag kun je in lokalen door de hele school kennismaken met alle vakken die op onze school worden aangeboden. 

Tijdens de open dag kun je een ontdekken of het Murmellius Gymnasium bij jou past. Zowel ouders als leerlingen zijn zowel in de middag als de avond van harte welkom. In de lokalen krijg je een kijkje in de vakken, zo leer je een Latijnse tekst te vertalen, doe je mee aan een practicum bij Scheikunde of doe je mee met een activiteit in de gymzaal.

Onze leerlingen kunnen je rondleiden en vertellen over hun ervaringen op het Murmellius, ze beantwoorden graag al je vragen. Kom meer te weten over de verschillende excursies, reizen en uitwisselingen. Maar verdiep je ook in buitenlesactiviteiten zoals IMUNA, Castalia of de debatclub. 

We zien je graag op de 19e, via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de open dag of een van de andere kennismakingsactiviteiten. Door je aan te melden zal je na afloop van de kennismakingsactiviteit meer informatie digitaal ontvangen. 
Aanmelden is niet verplicht - kom vooral binnen.