Kantine

Het Murmellius is onder andere uniek omdat de kantine niet is uitbesteed aan derden maar volledig wordt gerund door ouders.

De kantine is elke schooldag geopend van 13.00-13.30 uur.
Om 12.30 uur zijn er 2 vrijwilligers om alles klaar te zetten voor de leerlingen.
Meestal zijn we rond 13.45 uur weer klaar en staat alles weer terug in de kasten en koelkast.

De kantine wordt gerund door enthousiaste (groot)ouders uit heel Noord-Holland, eventueel geassisteerd door een leerling uit de 4e of 5e klas.
Het vergt niet veel van uw tijd, ongeveer 1,5 uur per keer en u kunt zelf aangeven hoe vaak en op welke dagen u inzetbaar bent.
Het kantineteam doet dit dan ook naast hun parttime of fulltime baan.

Het assortiment is divers, lekker en gezond. Naast het onvermijdelijke snoep, ook een keur aan verse broodjes en tosti's.
De prijsstelling is scherp, want het idee erachter is om de leerlingen een plek te bieden waar ze dingen kunnen kopen zonder het schoolterrein te hoeven verlaten. Het is niet onze intentie winst te maken!
Eens per jaar wordt er een kantinevergadering belegd om elkaar te leren kennen, maar ook om de gang van zaken te bespreken. Behalve nuttig is dit ook gezellig.
We proberen het schooljaar af te sluiten met een gezellig uitje.

De voordelen van ons unieke kantine systeem:

  • Bepaal zelf de dag die u het beste uitkomt; 
  • Betrokkenheid bij je middelbare scholier;
  • Het is flexibel: onderling ruilen is altijd mogelijk. 

Mocht u geïnteresseerd zijn om mee te werken als kantine ouder of nadere informatie willen, dan kunt u contact opnemen met:

Marry Wellner, voorzitter
via kantine@murmellius.nl

Of gebruik dit formulier.

We doen het samen in het voordeel van ook uw kind. Blijf betrokken bij je middelbare scholier, er zijn altijd extra mensen nodig dus aarzel niet!