Voorzitter en penningmeester gezocht voor kantine

De kantine van het Murmellius wordt volledig gerund door ouders. Een club van ruim 30 enthousiaste ouders zetten zich hiervoor in. Om dit goed te organiseren wordt het een en ander georganiseerd door een commissie. Naast de voorzitter is er een penningmeester, inkoper en een planner. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de vrijwilligers hun werk kunnen doen en dat er voldoende voorraad is.

Wij zijn opzoek naar een nieuwe voorzitter en een nieuw penningmeester. Voor beide functies geldt dat de huidige personen het al jaren met heel veel plezier gedaan hebben en nu toe zijn aan iets anders. Het is fijn als je zo nu en dan ook een kantinedienst kan draaien om gevoel te krijgen met het werk in de keuken, noodzakelijk is het niet.

De commissie vergadert 3 tot 4 keer per jaar. Er is één keer per jaar een jaarvergadering met alle vrijwilligers en een schooljaar wordt afgesloten met een high tea.

Ben je eventueel geïnteresseerd en zou je meer willen weten over één van de twee functies, stuur dan een mail naar kantine@murmellius.nl met daarin je naam en nummer of bel mij op 06-36507489.

Met vriendelijke groet,

dhr. Marry Wellner

Media
  • Banner