Workshops (voor ouders en belangstellenden)

Het #Murmellius is er niet alleen om leerlingen te begeleiden naar het eindexamen en het gymnasiumdiploma. Er is nog zo veel meer te beleven – ook voor ouders/verzorgers en andere belangstellenden! Dit schooljaar gaan de deuren van het Murmellius wijd open. In de bijlage vindt u een divers en uitnodigend aanbod van langlopende én kortdurende cursussen, aangeboden door Murmellius-docenten én door gastdocenten zoals hoogleraar Sterrenkunde Ralph Weijers, filmrecensent en schrijver Gawie Keyser en Rome-kenner Peter Casteleijn.

Wilt u zich door experts laten informeren over Zwarte Gaten, over de Literaire Canon van Nederland, over de Kunstgeschiedenis van Rome of over de Nieuw-Griekse Literatuur? Wilt u Latijn leren, of Reanimatie of Recenseren? Wilt u werken aan uw Teken- en Schildervaardigheden? Bent u benieuwd naar de Griekse mythologie of de Inferno van Dante? Wilt u weten hoe je van Film Kijken een beter mens kunt worden?

Praktische info:
Alle bijeenkomsten zijn 's avonds van 19.30 - 21.00 op het Murmellius Gymnasium aan de Bergerhout 1 te Alkmaar.


Maak dan uw keuze uit het aanbod. Uw belangstelling voor één of meerdere cursussen, workshops en lezingen kunt u meteen (vrijblijvend) kenbaar maken met een mailbericht aan cas@murmellius.nl. Ruim voor aanvang van de cursus krijgt u een uitnodiging om uw deelname definitief te maken.

Verspreid deze annonce desgewenst graag in uw eigen kring!
Bekijk het aanbod in de bijgevoegde brochure en laat je inspireren!